Nyt bilshow til Vandel – Motorfestival.dk

Danmark får et helt nyt bilshow Motorfestival

Sommeren store bilevent (#DHB) er netop overstået, for anden gang blev det ikke afholdt på vandelflyvestation, pga det nye solcelleanlæg.

Det nye motorfestival har dog ikke de store behov for pladsen, da det forlyder at folk ikke skulle campe på området, hvilket gør det til en festival uden mulighed for overnatning.

Ingen biler unde Race.

Blandt de helt store begivenheder er Gymkhana Grid, en autocross-serie udtænkt af rallykører Ken Block, også er kendt fra bl.a. Top Gear.

I den anledning har Motorfestival fået sidste års vinder af løbsserien, Luke Woodham, til Vandel.

Et par velkendte ansigter vil også være at finde på pladsen, Nicolas Kiesa og Peter Plashøj, som danner makkerpar i TV3’s  Formel 1 show – hele Danmarks skærmtrolde kommer og underholder med Formel 1 og motorsportsanekdoter sådan helt generelt. Kisa vil også medbringer endvidere sin tunede Lamborghini.

Au2style.dk - banner

Meget mere folkefest og Salgsmesse.

Nogle af de helt stor bilforhandler gør også sit indtog så der vil være en stor mulighed for at købe sin drømmeslæde. der vil også være rig mulighed for at købe biludstyr til skarpe priser, da de over 3 km asfalt, vil være fyldt med salgsboder.

Læs også….http://www.dytten.dk/dhb-skifter-ejer-efter-kun-to-aar/ 

 

Aktiviteter for store og små legebørn.

Som et hvert bilevent vil der være rig mulighed for at prøve biler, her vil det også være muligt at prøve en sprit ny mc, for de små vil der være et kæmpe legeområde med mini atv, Tivoli og M.M.

Der vil også være, motorcykel opvisning med Mike Jensen; internet sensation og en af Europas bedste Stunt Riders.