DHB skifter ejer efter kun to år

Danmarks Hurtigste Bil (DHB) skifter nu ejer efter kun at havde været på Bazoom hænder i godt to år.

DHb er efter hånden skiftet hænder nogle gange, DHB har været fast inventar i første weekend af juni på Flyvepladsen siden 1998-arrangementet er efterhånden blevet for danske bilentusiaster og kan nok måles med hvad, Roskilde Festival er for musikken.

Bortset fra masser af øl og smukke kvinder adskiller arrangementet sig dog ved at have fokus på lynhurtige biler. Men nu har det efterhånden legendariske arrangement skiftet hænder igen.

Det er Racerbane Padborg Park, der har overtaget styringen med det årlige DHB.

Vi er rigtigt glade for at overdrage ejerskabet til folkene bag Padborg Park, der kommer med en kæmpe passion for motorsporten og stor erfaring i opbygning af sådanne events. De har de rigtige forudsætninger for at bygge videre på det fundament, vi har skabt, og vi vil derfor fremover i højere grad fokusere på den digitale del af oplevelsen og vores community, som er samlingspunkt for Danmarks bilinteresserede, udtaler Kenneth Andersen, direktør for Bazoom, til EB.dk som hidtil har stået for arrangementet.

New-au2style2

Bazoom, der blandt andet står bag BilGalleri, vil fortsat være partner på DHB, og DHB vil også fremover være en integreret del af aktiviteterne på www.bilgalleri.dk.

V-MAX Lukkede i 2013
Det var megen trivl om DHB ville overleve og hvem skulle overtage efter lukning af V-max, som var en del af Benjamin media.

Det bliver spædende hvad padborg park kan tilføre DHB, vi glæder os på Dytten til det nye DHB 2016