Du SKAL bakke din bil ind på P-pladsen

Ja det lyder som en joke, men sådan er det faktisk på Vestas hovedkontor i Aarhus.

Så nu stiller Vestas også krav til dine parkerings evner, så fra den 1.7. har personalet og deres gæster skulle bakke ind i P-båsen, på P-pladsen er der et skilt hvor der står, Kun baglæns parkering.

Sådan er vores regler her på Vestas, da det ikke kun handler om en simpel parkering, men sikkerhed for vores personale, så har man et bedre overblik i forhold til gående og cyklister, når man forlader området.

»Vi arbejder løbende med at gøre Vestas til en bedre og endnu mere sikker arbejdsplads, så derfor var det et naturligt valg at indføre baglæns parkering,« siger pressechef hos Vestas, Michael Zarin, som forklarer, at det er inspireret af, hvordan andre globale virksomheder arbejder med sikkerhed.

»Og i bund og grund tror vi på, at man minimerer risikoen ved at ramme en anden, når man forlader parkeringspladsen, hvis man er proaktiv fra starten af og parkerer baglæns,« siger han til stiften.dk

 

Kilde. stiften.dk

Foto: Axel Schütt

 

Comments

 • Kasper Jakobsen

  16. september 2015

  Det er da noget p vagten har fundet på Dovne skid

 • Jørgen Lorentz Rind

  16. september 2015

  Big Brother har talt. Det er godt vi har sådanne fjolser når vi nu ikke selv kan finde ud af det. Hold kæft de må kede sig på sådan et kontor.Hvorfor ikke forbyde bilkørsel for alm. arbejdere. De kan åbenbart ikke selv finde ud af det, men så kan en som Michael Zarin jo komme og hente dem s¨de ikke forpester traffikken eller skaber ulykker.

 • Ruth Irene Damgaard Jensen

  16. september 2015

  Pyt med overblikket når man laver den baglæns parkering

Comments are closed.