Nordens største VAG træf er netop afholdt.

Danes N Dubser Nordens største VAG-træf

Det afholdes i weekenden d. 27.-29. juni 2014 i Fruerlundparken ved Øster Hurup.

En weekend der byder på de fedeste VAG biler fra hele Norden samlet på ét sted. Der vil henover hele weekenden være diverse konkurrencer, hvor bl.a. de flotteste biler bliver kåret i kategorien “Show & Shine”.

Når bilerne bliver for meget vil der være flere forskellige muligheder for god underholdning. Her kan man med fordel nyde tonerne fra live musikken og forskellige DJ’s i det store øltelt.

Der mulighed for at overnatte i parken, hvor man bl.a. kan sætte telt op eller medbringe campingvogn. Parken er godkendt til 10.000 gæster på en gang og derfor har vi sat 9.000 billetter til salg.

Forventet besøgstal 4.000+ Arrangementet er åben for personer i alle aldre men målrettet til personer i alderen 18+. Arrangementet arrangeres af foreningen VAG Træf Danmark og overskuddet går primært kun til næste års VAG Træf.

Ja sådan lød det da det første Danes N Dubs blev afholdt i 2014 men faktisk var der kun 400 gæster.

Her i 2015 gik det så løs igen, Dytten besøgte Furerlundparken som er en gammel forlystespark, som har nogle fantastiske omgivelser med bakker sø skov, dette er en ren perle og noget helt andet en pløjemark eller for den sags skyld et trist og kedeligt idrætsanlæg, her er sgu fedt at være!

Besøgstal er der desværre ikke helt med træffet i nu, i år var der godt 600 gæster der besøgte parken, vi fra Dytten kan kun håbe på at næste år bliver et godt år for DND, da drengene allerede har lovet der bliver et nyt træf næste år.

De 5 bestyrelse medlemmer som har stablet dette event på benene har gjort det ganske godt, der var mulighed for køb af biludstyr med gode tilbud, mad og rigeligt af øl til små priser.

 

Målsætning for DND ?

Vores målsætning for Danes N Dubs VAG Meet. Er helt klart  at kunne afholde Nordens største VAG træf hver sommer i hyggelige og fredelige omgivelser.

At kunne give folk en god oplevelse så de vender hjem efter træffet glade og tilfredse med lyst til at komme tilbage året efter.

At det primært skal arrangeres af frivillige ulønnede personer, vil vi holde billetprisen så lav som muligt. At holde en høj standard med gode steder at spise, flotte naturlige omgivelser, gode toilet og bade forhold, venligt og professionelt personale, gode tilkørselsforhold, tryghed ved hjælp af uddannede samaritter og godkendt Vagtselskab kort sagt; flot, hyggeligt og sikkert.

Vores målsætning på længere sigt er at blive en af de store anerkendte biltræf i Europa med besøgende fra hele Europa.

Du kan besøge siden her …http://www.danesndubs.com/