Ny farve på bilen Plastik dip er det nye “sort”

Vi kender det alle sammen kun alt for godt, den gamle bil er blevet er blevet trist og kedelig at se på, mat i lakken små ridser her og der. Mange vælger at skifte bilen ud, selv om den uden problemer ville kunne rulle mange år i nu på de danske veje, så hvem der bare havde råd til ny bil. Sådan behøver det så ikke at være !

Faktisk så skifter vi bil som aldrig før, så hvorfor ikke spar en del penge og give dem gamle bil nyt liv med en plasti dip ?

 

Hvad er en Plasti Dip så egentlig?

Tjaaa, helt simpelt er Plasti Dip en gummi coating som man kan male, dyppe eller spraye på glatte overflader – Og altså ikke bare på biler. Plasti Dip er vandbestandigt, UV beskyttende og overfladen er tyk nok til at modstå mindre stenslag .. og så kan man pille den af igen uden at lakken under tager skade.

 

Plasti Dip er mest brugt på biler, motorcykler, lastbiler, cykler, scootere og sågar på både – Det er jo trods alt vandbestandigt 😉

 

Plasti Dip er udviklet og bragt til os af Performix i USA som startede produktionen af Plasti Dip for mere end 40 år siden – Så vi kan roligt sige at produktet er gennemtestet og hvilket nok også ligger til grund for at Performix er eneste producent i verden der kan dokumenterer at deres Plasti Dip forbliver fleksibel i 8 år og altså således kan pilles af efter 8 år uden at have skadet underlaget og uden at det binder sig fast i overfladen som eksempelvis en billig folie gør.

 

Dytten ville  også prøve det nye “sort” at få dippet bilen, så vi kontaktet Dipped.dk som var frisk på opgaven.

 Se processen her..

 

Dytten.dk har lavet et tilbud til alle jer der skal have dipped bilen og gerne vil have det gjort professionelt.

Når du skal have dipped din bil kan man vælge mellem en mat farve eller en farve med dip pearls – Den smukke effekt, som på dytten.dk’s VW Passat, kommer fra de dip pearls der er blandet i Plasti Dip. Dip pearls er dyre, men hvis du bestiller dip af din bil og oplyser koden dyttenskaldippes så skal du ikke betale for de dyre dip pearls.

På en mellem størrelse bil er prisen på dip pearls ca. 2400,- (Du sparer således 2400,-)

Prisen på at få dipped din bil kan du se her: http://dipshop.dk/shop/dip-min-bil-22c1.html

Priseksempler

Micro Bil i mat kr. 4.599,-

Mini Bil i mat kr. 5.999,-

Rabatten er naturligvis gældende uanset størrelsen på bilen!

Ring eller skriv til dipped og få en pris på din bil eller dit projekt.

 

depped logo

E-mail info@dipped.dk

Tlf: 811 00 811

www.dipped.dk

 

DSC_0593  DSC_0626  IMG_0771  DSC_0620

 

DIPPED – Vi elsker Plasti Dip

 

Hvorfor?

For lidt over 2 år siden testede vi for første gang dip på en bil – Vi havde en bil på værkstedet som skulle renoveres til en kunde og da valget stod mellem en om lakering til 25.000,- eller en omgang dip, som vi på dette tidspunkt ingen erfaring havde med, faldt valget på dip.Vi fik købt produktet hjem fra en forhandler i Norge og efter et par nætter i fortynder dampe havde vi en pæn mat sort bil klar til kunden.

 

Siden da er vi flyttet fra vores første værksted på 260 m2 til 800 m2 og er nu ved at flytte til egne bygninger i Ryomgård på 1200 m2 – Vi er blevet Dansk distributør af Plasti Dip og i sommeren 2014 blev vi godkendt hos dipyourcar.com som Skandinaviens eneste authoriserede installer. Der er også rullet lidt mere end 60 biler igennem kabinen og rigtig mange timers produktudvikling.

 

I sommeren 2014 var tidspunktet, hvor vi mente tiden var inden til at fjerne eller styrke de mange baggårds dippere der var rundt omkring i Danmark – I stigende grad stødte vi nu på kunder der havde ladet deres bil dippe hos en ven eller et sted hvor forholdene ikke var til at dippe biler og hvor resultaterne ikke var gode – Kunderne berettede om dip der faldt af bilen, dip der blev misfarvet, dip der krakelerede og generelt grimme slutresultater.

 

Vi tænkte at vi først og fremmest kunne opfordre til at skabe en rød tråd i Plasti Dip industrien og endte ud med at bygge et helt koncept for alle dem der gerne vil dippe biler på den fede måde. Konceptet er stadig under opbygning, men på bare 3 måneder har vi fået stablet de første 4 centre på benene og hvor man nu dipper biler som vi mener de skal dippes – Slutresultaterne er pæne, coaten er beskyttende og den kan naturligvis også pilles af igen uden at have skadet lakken på bilen. Vi forventer at inden udgangen af 2015 findes der 25 dipcentre i Danmark som alle tilbyder hele produktporteføljen og som naturligvis leverer slutprodukter af meget høj standard.

 

I dag kan vores kunder få dipped deres bil i København, Århus, Djursland, Odense og Aalborg.

 

Dipped er i tæt samarbejde med dipyourcar.com og arbejder løbende med de produkter deres udvikles af team dyc i USA – Senest har vi taget Dip Coat produktet hjem til Danmark med henblik på nemmere vedligeholdelse og rengøring af dippede biler.

 

For 2 år siden fandtes der ikke mange farver, der var ingen plejeprodukter, rettet mod Plasti Dip og produktet var mest kendt i industrien og ikke i  auto branchen, men de seneste par år har gjort meget for Plasti Dip og dippede biler. I dag laver vi matte farver, metal farver, kameleon farve, to-tone farver, custom toning og gennemsigtig dip som beskyttelse af nye biler – vi har endda sikret at dippede biler nu er nemmere at pleje end man nogensiden kunne have forestillet sig – med nano behandling af overflader fjernes snavs og skidt nemt og man har meget sjældent brug for at skulle gnubbe på den dippede overflade.

 

2015 Bliver et rigtig spændende år for os og for alle de mennesker der har involveret sig i Plasti Dip – Interessen for og omkring Plasti Dip er utrolig stor allerede nu og det mener vi udvikler sig i 2015, også i takt med at flere dipcentre kommer på danmarks kortet og dermed tilbyder en masse nye muligheder til auto folket – Man kommer til at finde Plasti Dip og Dipped på messer, udstillinger og arrangementer med relation til biler og styling.

 

 

Vi elsker Plasti Dip fordi det giver os og vores kunder mulighed for at lave nye spændende ting – Vi kommer til at se masser af flotte dippede biler i 2015, biler som er dipped i de smukkeste farver, biler der er dekoreret med Plasti Dip og biler der generelt bare skiller sig ud i mængden – Det glæder vi os meget til.

 

Den internationale side for Plasti Dip for Auto, Hobby og Håndværk: dipheadsunite.com

Producentens hjemmeside: http://www.plastidip.com

dipyourcar.com’s hjemmeside: https://www.dipyourcar.com

Masse af information om Plasti Dip og hvordan man smider det på bilen: https://www.youtube.com/user/DipYourCarcom

Vores hjemmeside (Distributionsled): http://www.dipped.dk

Vores hjemmeside (Shop): http://www.dipshop.dk/shop/frontpage.html