Ny Leasingportal gør det let at lease din næste bil

Vi Dansker er vilde med portaler, nu er der også kommet en leasingportal så du let kan lease din nye bil.

Som vi kender det for andre portaler, får man 3 tilbud på en leasingaftale, Goleasit.dk  som den nye portal hedder, gik i luften den 8 Oktober sidste år.

 

Den nye portal, der skal sikre danskerne et godt overblik over de forskellige leasingmuligheder, der findes på markedet. I den forbindelse udtaler Lasse Berg Svenningsen selv: ”I Danmark er det ganske enkelt alt for dyrt at eje en bil. Men alligevel er det stadigvæk et fåtal, der vælger at lease deres bil, selvom dette er rygende populært i udlandet”.

Derfor mener den unge, nyudklækkede iværksætter fra Slagelse, at der var plads til GoLeasIt.dk på markedet, således danskerne kan få øjnene op for de mange fordele og muligheder, der ligger i at lease en bil.

Det er ganske enkelt heller ikke muligt at tage fejl af den unge iværksætters optimisme, der i den grad tror på sit koncept: ”Der er rigtigt mange leasingfirmaer på markedet, og det kan være svært for kunderne at gennemskue, hvilken løsning der er den bedste. Derfor valgte jeg at stifte GoLeasIt, så kunden nemt og enkelt kan indhente 3 tilbud – kvit og frit – igennem os, således kunden opnår gennemsigtighed og skarpe tilbud”.

Den unge Lasse Berg Svenningsen fra Slagelse er et af de nyeste skud på stammen iblandt en række unge iværksættere rundt omkring i landet. På trods af den netop afsluttede finanskrise, tror mange unge danskere på sig selv, og således springer de ud som iværksættere. Og det er også netop der, den unge iværksætter har fundet sin motivation: ”Jeg tror på mit koncept og mine idéer, hvorfor det her blot er en naturlig selvfølge”.

Lasse Berg Svenningsen håber derfor også, at det lokale iværksætteri fortsat vil blomstre, således en række spændende og attraktive virksomheder kan spire op i det vestsjællandske i fremtiden.

Du kan læse meget mere om leasing på…...http://motorborsen.dk/vaerd-at-vide/hvad-er-leasing.aspx