Lamborghini tur er et hit

 

image

Mangler du en gave til din kæreste ven eller andet er det måske en tur i en Lamborghini tur du skal sætte dine spare penge i.

Det er efterhånden et hit at købe ekstreme oplevelser, så som en tur bag rattet på en Ferrari lamborghini eller en anden supper bil som mange kun kan drømme om.

Der er mange måder at få en tur i fede biler, der bliver hvert år afholder Jyllandsringen arrangemen, hvor det er muligt at side ved siden af en racerekøre, i den forbindelse samler de penge til de kræft ramte børn i Danmark.

Det er også muligt at købe en så kaldt box oplevelse, der starter priserne fra 399 for en tur på 15 min som passager.

Hvis man derimod går på nettet kan man købe sig til en tur bage rattet på en af de frække biler, prisen på nette svinger meget, de starter typisk omkring 800 kr. Men så kan du til gengæld også få en fantastisk oplevelse af de mange hestekræfter.

Dytten.dk har snakket med Søren Kvist som fornyeligt har prøvet en tur i en Lamborghini, det var sååååå mega fedt lyden brølet og suset da den fik gas!! Den fik godt med pedal på motorvejen 180 km det var sgu fedt!!

Hvis jeg nogle sinde vinder den store gevinst i lotto, så skal jeg helt sikkert havde mig en Lamborghini.

Søren havde købt sig en af de længere tur i Lamborghini hele 40 min.