Golf GTE – Nyt fra VW

01-2015-vw-gti-ny-1364413947

 

Wolkswagen er et bilmærke der formår at holde sig i gang og følge med konkurrenterne i forhold til nye modeller.  Det bedviste de endnu engang da Golf GTE dukkede op, på listen over nye biler. 

 

Hvad er der så specielt ved denne nye Golf? 

Golf er i forvejen en kendt bil blandt befolkningen og der er indtil videre produceret 7 generationer. Men nu kommer der endnu et familie medlem som ikke er helt, som alle de andre.
Du kan næsten ud fra navnet høre at det er en økonomisk bil som gerne skulle køre langt på literen og forurene mindre, og der har du helt ret. Det er nemlig en hybridbil med 102 HK, men det er ikke det eneste. Det er en 1,4 liters turbo benzin motor med 150 hk, hvor man derefter har formået at få plads til den mere økonomiske del og til slut en gearkasse.
Bilen har cirka en rækkevidde på 939 km og holder sig inden for EU-normen der tillader 66,7 km/l og et CO2-udslip på 35 g/km.

Hvad med prisen? 

Det er ikke helt fastlagt hvad prisen på denne nye model kommer til at være, men hvis den skal have en chance i Danmark skal maks prisen ligge på de 400.000 kr og selv dér kan det knibe lidt. Der kan desværre komme en forhindring i forhold til fabrikomkostningerne og forhandlerprisen, mon ikke de finder en løsning på det.

Er det en søndags-bil, eller? 

Golf GTE er en forholdvis hurtig bil. Strømmen alene kan trække 130 km/t på begrænseren, men bilen kan i helhed runde 222 km/t da du kan kombinerer Benzin og hybrid.

 

GTE’en skulle gerne komme på markedet i løbet af efteråret, så det glæder vi os til her på Dytten!