Kevin Magnussen besøger Århus i Classic Race

 

[highlight]Kunne du tænke dig at møde  Kevin Magnussen [/highlight]?

Her din Chance for at møde det nok størst talent vi har i dansk motorsport,  Kevin Magnussen besøger Classic Race Aarhus den 16-18 maj.

Hvad er CRAA?

Race med historiske køretøjerClassic Race Aarhus handler naturligvis om race med historiske køretøjer på to og fire hjul. Men det historiske motorløb på Nordeuropas smukkest beliggende racerbane er andet og mere end det. Classic Race Aarhus er dels en historisk fortælling om bilens udvikling igennem fem årtier, dels et familiearrangement, der kan samle voksne og børn, piger og drenge. Det handler i høj grad om at skabe en oplevelsesrig weekend fyldt med glæde og fællesskab.

Det er mange af køretøjerne fra motorsportens forskellige perioder, man kan opleve. Bugattier og Bentleyer fra mellemkrigsårene vil indtage banen. Ligeledes klassiske motorcykler. Det samme vil de Lotus Cortinaer, Mini Coopere, BMWer og Porsche, som dominerede sporten i 60erne og 70erne. Og eksotiske sportsvogne fra USA, England og Italien. For ikke at nævne de DTC-bilerne, som for første gang gæstede Classic Race Aarhus i 2013, samt de historiske Formel 1-racere.

 

Læs også….http://www.dytten.dk/danskeren-er-vilde-formel-1-bane-danmark/

dytten banner reklame - Kopi

 

 

Formel 1 gjorde i 2012 sit indtog i Classic Race Aarhus, og det blev et indslag, der gav genlyd. Ikke kun på lyden. At se de racervogne, som nogle af motorsportshistoriens største navne har kørt, race ned ad Strandvejen, bremse hårdt op og derefter tackle Oddervejen, Kongevejen og Carl Nielsens Vej, var en oplevelse af de helt store. En oplevelse, du bør unde dig selv!

Classic Race skriver på deres hjemmeside at der kun er få pladser tilbage, du kan købe dine billetter her….https://craabillet.dk/da

 

 

Classic Race Aarhus
Classic Race Aarhus

Formel-1-på-Strandvejen_LQ