Brug din fritid på noget sjovt biler

Vi søger lønnet og ulønnet folk.

Kunne du tænke dig at bruge et par timer om ugen på Motorborsen.dk/dytten.dk

Vi søger webudvikler der kan arbejde i Umbraco eller Wordpress det er en fordel hvis du er bilinteresserede, men bestemt ikke et krav.

Agent søges, vi mangler en mand eller flere på sjæland til at få vores budskab ud til forhandler, samt “folket”, så er du manden der kan fortælle gud og hver mand at det skal være gratis at sælge deres bil, så kontakt os.

I det hele taget søger vi nogle der vil være en del af Motorborsen.dk så har du noget at byde på så skrive til os.

vi søger annoncersælger.

Kan du sælge bilannoncer relkamer, så vil vi meget gerne høre fra dig.

 

Vi søger skribent  

Arbejdet går ud på at skrive artikler da vi gerne selv ville kunne levere nyheder. Artiklerne skal have relevans i forhold til biler/mc  men du bestemmer helt selv hvad du skriver om. Arbejdet er pt. ulønnet, men vi forventer at du kan levere minimum 1 artikel om ugen, og meget gerne mere.

Jobbet er en god mulighed for at arbejde selvstændigt, udvikle dine journalistiske evner, og få en god reference på CV’et. Du bliver en del af et ungt, dynamisk team, hvor dine idéer hurtigt bliver til virkelighed. Jobbet er pt. ulønnet.

Du står selv for at reserache og indhente oplysninger til dine artikler, og du kan derfor selvstændigt tilrettelægge dit arbejde fuldt ud.

Da du arbejder hjemmefra, er geografisk placering ligegyldigt.

Der stilles ikke de helt store krav til dig. Dog skal du:

– Skrive (praktisk talt) fejlfrit dansk og have styr på grammatikken. – Kunne arbejde selvstændigt og have sans for en god historie. – Have indsigt i hvad der sker i bilverdenen.

Vi vil dog afholde dine udgifter til show m.m.

OBS….OBS ……OBS…!

Der er snart DHB skal du med ???

OBS!!! Vi søger fotograf og skribent der kan dække DHB.

Vi Betaler selvfølgelig billetten.

Vi søger også et par bilbabes som kan sprede dyttens budskab

 

 

Har du forslag til ændringer eller nye tiltag på Motorbørsen, er du meget velkommen til at Kontakte os på info@motorborsen.dk

Med venlig hilsen

Motorbørsen