Shell indstiller alle aktiviteter i Danmark

Shell har i dag valgt at sætte alle aktiviteter i Danmark til salg

Grunden til et salg af den danske afdeling, er at Shell har valgt at sætte alle deres resurser i østen, de dropper der med det sidste land i norden.

Det betyder at 306 tankstationer skal havde nye ejer, udover det har Shell deres raffinaderi i Fredericia , det betyder at godt 400 medarbejder skal havde ny arbejdsskiver, Shell har de sidste år kørt med stort underskud i Danmark, det skyldes blandt andet den nye lukke lov som rammer hårdt de danske servicestationer.

Shell ønsker dog at en ny ejer skal drive selvskabet videre i den ånd som virksomheden har i dag, det lykkes i 2010 at sælge den finske og svenske afdeling fra, som i dag bliver drevet efter de ønsker Shell havde et en køber. derfor har Shell heller ikke travlt med at få solgt deres virksomhed i Danmark.

Så er det store spørgsmål bare bliver de danske bilejer ramt af dette?

Vi kan kun håbe på at vores bil må kører lidt længer på litteren, hvis det betyder en prisstigning.

Vi kender det nu ganske godt i Danmark, i 1995 gik gik Hydro og Texaco sammen i en fusion og blev til Hydro-Texaco, i dag kender vi dem som tank selv automater Uno-X sidenhen blev de fleste af deres servicestationer til Shell/7-Eleven som vi kender dem i dag.

Shell har haft aktiviteter her i landet siden 1913 du kan læse hele deres historie her…….   http://www.shell.dk/aboutshell/who-we-are-tpkg/our-history/dansk-shell-history.html

   

Foto Shell.dk