Giv den fuld gas med need for speed

I morgen går det så løs med Need for speed den får premiere i de danske biografer  

Det bliver nok året største bil film med alle aspekter, actionfilmen er i virkeligheden startet som et spil og har efterhånden mange år på bagen det første need for speed  spil er ca. 20 år gammel, der fintes helt sikker ikke mange som drengerøve som har brugt timevis på deres x-boks eller  PlayStation.

Læs også: http://www.dytten.dk/need-speed-ford-mustang/ 

Det er meget normalt at efter en spillefilm har haft succes udvikles der straks et spil, det er efterhånden mere reglen en undtagelsen, Men her er der tale om det helt modsatte det sker ikke så tit at et spil får så stor opmærksomhed at det bliver til en film, vi kender det dog for det danske spil Hitman som udkom i 2000 med stort succes.

Der venter helt sikkert en fed oplevelse i biffen med hjulspind  fuld gas og fede biler blandt andet Ford mustang med hele 900 hypper.

 

Læs også: http://www.dytten.dk/need-for-speed-til-film-skaerme/