Danskeren er vilde formel 1 bane i danmark

Efter Kevin Magnussens andenplads i Formel 1 søndag morgen, er drømmen om en  dansk bane opstået. nationens! Niels H. synes den skal ligge på Lolland

 

Normalt synes danskerne at motorsport er sådan en slags fy-sport. Såden én,  de vilde og utilpassede er vilde med.

– Nu kan man håbe at Kevin Magnussens fine præstation i Melbourne kan få  ændret vores image – og få gang i byggeriet af en dansk bane.

Sådan siger nationens! Niels H, der tildaglig arbejder med unge i et  motorsportscenter i Albertslund. Han er jublende glad for at motorsport nu  er kommet på den danske dagsorden – fordi det er en sport, der er god for  unge ballademagere.

– Folk taler normalt dårligt om motorsport og siger det larmer og sviner, men  jeg siger, at det da er bedre at de unge larmer oppe på cross-banen, end at  de larmer nede i byen, siger Niels, der nu på at Magnussens popularitet, kan  få gang i byggeriet af en dansk Formel 1-bane.

– Sådan en bane ville være fantastisk for motorsporten, og jeg synes den skal  ligge i Rødby, siger Niels.

For to år siden lancerede en gruppe af motorsportsinteresserede, heriblandt  Jan Magnussen, en plan om at etablere Danmarks  største motorsportsanlæg nær Rødbyhavn på Lolland. Motorsportsanlægget, der hedder Danmarksringen, skal efter planen anlægges  på niveau med flere af de større europæiske motorsportsanlæg, med en samlet  banelængde på minimum 4.000 meter samt servicefaciliteter, og skal kunne  afholde nationale og internationale motorsportsbegivenheder.

1

 

 

 

En unik mulighed – Vi ser en unik mulighed for at anlægge det motorsportsanlæg i international  klasse, som Danmark mangler. Lokaliteten er perfekt, også i forhold til det  store tyske opland, som kommer når den faste forbindelse åbner, sagde  initiativtager Michael Bengtsen dengang.

kilde eb.dk

Vi er nok alle farvede efter Magnussens kørte sin raser ind på en anden plads, men hvor skal den bane ligge ?

Vi mener dog, de kunne jo nedlægge Århus lufthavnen og bygge en bane der! Så kan de slå 2 fluer med et smæk

 

foto amtsavisen                                                              foto flykort.dk                                                                HER ER DER DA PLADS NOK