motorborsen.dk har ovetaget dytten.dk

Motorborsen.dk har pr. d.d. overtaget Dytten.dk

motorbørsen logo 200X62

Dytten.dk vil forsætte med at bringe nyheder, sjov og spas som hidtil.
Har i noget at bidrage med, så kom ud af busken

Hvem er motorborsen.dk så ?
Lad drømmebilen finde dig – ny hjemmeside gør det lettere at finde ønskebilen…   Det kan være en tidskrævende proces at finde en ny bil. Man kan hurtigt bruge mange timer foran skærmen mens man leder efter mærker, kilometertal og årgange – og selvom man gør, hvad man kan, kommer man alt for ofte for sent til de rigtig gode køb. Men sådan behøver det ikke være. www.motorborsen.dk har nemlig lavet en helt unik søgeagent, der sørger for, at man får en mail, så snart drømmebilen bliver sat til salg.
Konceptet er velkendt fra både jobsøgning og ejendomsmarkedet, men hidtil har det ikke været muligt at få direkte besked, når den perfekte familiebil eller sportsvognen, man kun turde drømme om, blev sat til salg.
Men det laver den helt nye hjemmeside Motorborsen.dk om på nu. Med en helt unik søgeagent, kan både private og forhandlere taste deres søgekriterier ind og dermed sikre sig en mail, så snart den helt rigtige bil bliver sat til salg. Man slipper altså for først at opdage den perfekte annonce to dage efter bilen er solgt til anden side. Og netop denne funktion er allerede nu ved at gøre Motorborsen.dk til en succes.
For selvom siden kun har eksisteret siden den 2. februar, er der allerede mange bilejere, der har oprettet en gratis annonce på siden, og næsten lige så mange købere har oprettet en søgeagent.   Det betyder, at både købere og sælgere er et stort skridt nærmere en hurtig handel, når de benytter de gratis muligheder, de får på Motorborsen.dk.
Skulle i få lyst at skrive til os info@motorborsen.dk
Mvh Motorborsen.dk