Julegaver fra ”Regual Tuning”: Audi R8 V10 Spyder aerodynamiske pakke

Bil tunings eksperter fra ”Regual Tuning” præsenterede forleden deres nyeste aerodynamiske pakke til en ”Audi R8 V10 Spyder”. Design pakken transformer bilen, således at den ligner en bil man har plukket ud direkte fra et computerspil.

Hvad du ser her er det nyeste facelift trend af ”Audi R8 V10 Spyder” fra ”Regual Tuning”. Det er ikke første gang, vi ser en slagtet “R8” fra de samme ”Regual Tuning” eksperter, og igen ser den utrolig farlig ud.

”Regual Tuning” imponerende aerodynamiske pakke er lavet af kulfiber. Det har betydelig stor indflydelse på at dens pris rummer hele 7950 euro.  Sættet indeholder desuden et opdateret udstødningssystem, dog Audi’s 5,2-liters V10 motor forbliver uændret og derfor vil kun yde de samme små 525 hk og have et drejningsmoment på 530 Nm.

Dog bliver man ikke snydt for fodtøj, ens ”R8” vil få nye 20-tommers hjul (265/30) foran, samt (305/25) – bag på.

Med prisen på hele 7950 euro ser denne visuelle fornøjelse rimelig dyrt ud. Vi bestrider dog ikke Audis oprindelige ydelses resultater, men efter man er blevet næsten 8000 euro fattigere, så burde man kunne forlade sine modstandere halte efter en. På den anden side, hvis man ikke er hestekræft typen, så får du med denne aerodynamiske pakke masser af opmærksomhed i byen.

Kilden: Automobilesreview