Skoda Octavia familiebil med 800 hk: Challenge Accepted

Du har nok hørt meget til den omtalte familiebil Skoda Octavia, men har du hørt om den forbedrede familiebils udgave?

Vi ved alle udmærket at Skoda Octavia er i blandt første valget, når der er tale om danskernes valg af nye biler. Så den kan faktisk kun være god, men kan den forbedres?

Tjaa, lød det fra de rumænske bileksperter, som har kastet sig ud i modificerings arbejde af familiebilen. De har blot udskiftet baggage pladsen med en ekstra 2,0 liters TFSI-Motor. Selvom den ikke længere har plads til barnevogn, så har den fået en motor som yder små 330 hk, samt har den også en i fronten. Den yder 460 hk, tilsammen yder disse 800 hk og kan accelerere fra 0 til 100 km/t på en meget kort tid – blot 2,5 sekunder. Bilmotorer fungere uafhængigt af hinanden, begge har deres egne kølesystemer og luftindtag. Front motoren driver forakslen og den bageste monteret motor driver baghjulene.

En ny firehjulstrukket udgave af Skoda Octavia med sin 800 hk dæmper enhver børne støj. Med sådan en er enhver børnepasnings stund en ren fornøjelse.

Neden under kan du se denne Skoda Octavia i aktion. God fornøjelse.


[divider]

[divider]