bilspil

Top 10 bilspil: Så kan vinteren bare komme an!

I håb om at finde spænding blandt de meget kedelige og mørke vinter stunder har vi her på Dytten.dk, med hjælp fra spil entusiaster, valgt at lave en Top 10 oversigt over de bedste bilspil. Uanset hvilken type bil spil entusiast du er, så har vi sørget for, at der er bilspil for enhver smag.

Som du nok allerede har bemærket, så falder mørket tideliger og tideliger på, og vi kommer et skridt tættere på den kolde vinter. Temperaturen falder også markant og vores dovenskab stiger for alvor. Det resultere i, at vi enten ligger foran fjernsynet, og bliver tvunget til at “hygge os” med kærestens “Sex and The City” serie, eller bruge flere timer på at finde underholdning på ”Facebook” eller andre sociale medier.

1. Need for Speed: Most Wanted

Det kommer nok ikke som en overraskelse, at “Need for Speed: Most Wanted” kommer på første pladsen iblandt bil spil fans. “Need for Speed: Most Wanted” er en “åben bilspil verden” , hvor handlingen foregår på byens mørke gader. I spillet konkurrerer man i gade løb, og på denne måde optjener man “credits”, som senere hen kan bruges på nye biler, tuning eller styling opgraderinger. Spillet kan spilles online, så der er gode muligheder for at spille og fremvise sin bil mellem vennerne. “Need for Speed: Most Wanted” er den 19. udgivelse i den langvarige Need for Speed ​​bilspil serie fra Electronic Arts.

Udgivelses dato: 2. november 2012 Format: Wii U, Xbox 360, Playstation 3, Playstation Vita, PC.

2. Gran Turismo 5

Brugernes stemmer resulterede i at anden pladsen i vores bilspil top 10 liste gik til “Gran Turismo 5”. “Gran Turismo 5” er den såkaldte “The Real Driving Simulator”, her lever man sig ind i en meget realistisk ræser verden, hvor det handler om pression og køreegenskaber. For uden dem er man helt klart på udebane. Spillet kan spilles i et “Arcade mode”, hvor man kører for “et hold”, og optjener “credits”. Disse bruges på opgraderinger og køb af nye biler. Spillet giver gode muligheder for at køre i nogen af verdens fedeste biler, såsom LamborghiniFerrari og selvfølgelig den elskede M series BMW og der er mange flere iblandt. “Gran Turismo 5” kan også spilles online, hvor du kan udfordre dine venner eller kollegaer til et spændende ræser løb. Desværre så er dette  racing spil kun tilgængelig på PS3.

Udgivelses dato: 24. november 2010 Format: Playstation 3