BMW M235i Coupe Racing: Troen på “M” er tilbage!

Det Tyske BMW overrasker adrenalin elskende fans ved at offentliggøre deres nyeste legetøj, “BMW M235i Coupe Racing”.

Baseret på BMW 2 Serie og skabt til amatører og semi-professionelle racerkørere. Den nye BMW M235i Coupe Racing er klar til at tage på Nürburgring i VLN Endurance Championship løb serie i 2014, hvor den vil kæmpe mod biler fra Audi, Porsche og Toyota.

Ud fra de nye offentliggjorte billeder, kan man se, at bilen har fået lignede design elementer som “BMW M3 E30” har. Den er blevet 88mm breder. BMW ingeniørerne har udrustet den med en fuldt aerodynamisk pakke, FIA certificeret sikkerheds rammer, brændstofstank, samt motorsport tilpasset systemer ABS, DSC og stabilisering systemet. Under motorhjelmen finder man en stor 3,0 liters 6 cylindres turbo motor. Producenten formoder at den kan yde op til 333 hk. Basis pris for “BMW M235i Coupe Racing” i Tyskland er 59,500 Euro.

Sådanne nyheder fra BMW havde vi virkelig ikke forventet, og med spænding i kroppen venter vi på, at kunne se denne gigant på ræser banen.