Opel Meriva: Genfødt på ny

Opel har fornyligt afsløret et opdateret look af anden generations “Opel Meriva”. “Opel Meriva” har været produceret siden 2003, og den nuværende model er fra 2010.


Den opdaterede “Opel Meriva” har fået nyt design accenter, som den ny opdaterede, Opel Insignia. Mest ændret er frontens design. Deres nye “Opel Meriva” har fået større kølergrill i krom, andet design LED forlygter. “Meriva”BSU tilbydes kun med 18-tommers hjul.

En ny generations 1,6-liters turbo diesel motor vil blive tage med i brug, det samme som hos Zafira Tourer. Motoren kan yde 136 hk og har et maksimalt drejningsmoment på 320 Nm. Producenterne lover at brændstofforbrug ikke vil overstige 22.2km/l, mens c02 emissionerne vil være på ca. 116 g. Det er 10 procent mindre end hos den 1,7 liters 130 hk motoren. I 2014 vil bilproducenten, præsentere en ny 1,6-liters dieselmotor, som vil være endnu mere effektiv og have endnu mindre CO2-udledning.

Udover den 1,6-liters dieselmotor, er alle benzin og LPG -enheder i Opel Meriva godkendt til Euro 6-emissionsnormer. 1,4 liters benzinmotor (fås med 120 hk eller 140 hk). Disse tilbydes med en ny, lav friktion seks- trins automatgearkasse. Opdateret fem- og seks- trins manuel gearkasser har et mere præcist og glattere gearskift, som kræver en mindre indsats.

Nye Opel Meriva købere kan tilkøbe den moderne “IntelliLink” system med en 7 -tommers LCD skærm, hvor man kan holde styr på oplysninger og ledelsesmæssige funktioner.

For ti år siden var Opel Meriva den eneste på markedet af dens type. Nu er der mere end 20 modeller, som konkurrerer i dette bil segment, men Opel Meriva er stadig uovervindelig i den økonomiske og funktionalitet aspekt. Den nye Opel Meriva har fået mange forbedringer – reviderede design, nye generations stærke og miljøvenlige dieselmotorer, nyeudviklet transmissioner, og opgraderet “IntelliLink” informations systemet.

Med den nye Opel Meriva ønsker vi at fastsætte os i dette bil segment, som vi skabte for ti år siden.  “- Udtalte Opel CEO Dr. Karl Thomas Neumann sig.