“Need For Speed” flytter til film skærme

Der findes vel ingen bilentusiaster eller spil elsker der ikke kender til “Need for Speed” – en af ​​de mest berømte computerspil i ” Street Racing” temaet. I mange år var “Need For Speed” et computerspil, men sådan skal det nemlig ikke være ret længe. Den udkommer nemlig snart som film! – Blod, intens bil ræs, politiet og eksklusive bilmærker, sådan er den nye “Need For Speed” film!

Se også”Need For Speed: Ford Mustang”.

I denne uge er den første trailer for denne nye film “Need for Speed” blevet offentliggjort. Ud fra traileren kan man allerede konkludere at udover flotte og meget kraftfulde biler, så får vi også en meget interessant kærlighedshistorie, samt andre dramatiske begivenheder at se.

Bilentusiasterne får uden tvivl en oplevelse for livet. Ud fra den korte, men meget spændende trailer ses det tydeligt at der i filmen fremvises superbiler, som “Bugatti Veyron Super Sport”, “Koenigsegg Agera R”, “Lamborghini Sesto Elemento”, “GTA Spano” og “Ford Mustang”, men mest sandsynligt så er det bare en begyndelse på denne imponerende liste af bil modeller.

“DreamWorks” har besluttet sig for at give den vigtigste rolle i filmen “Tobias Marshall” til filmstjernen Aaron Paul. Aaron Paul spiller en mand, der har siddet i fængsel for en forbrydelse, han ikke har begået, og beslutter sig at vende tilbage og tage hævn over sine fjender.

Fuld af eksplosioner, ræs og action scener, filmen vil sandsynligvis ligne den berømte “Fast and Furious”. Dens popularitet vil også helt sikkert være enorm – blot på to dage, Youtube placeret filmtrailer er blevet set mere end 3,5 millioner gange.

[highlight]Hvad synes du om Traileren? Du kan delle din mening i vores kommentar feltet ned under. [/highlight]