Biltyveri: Sådan undgår du, at din bil bliver stjålet

Jeg har fået mig min drømmebil, desværre render jeg med en dårlig mavefølelse, at den skulle blive stjålet… Er der nogle der har ideer til hvordan, jeg kan tyverisikrer min dyt? Eller bare noget der kan gøre det mere besværligt for biltyven..

 

Nu til dags er biltyveri er et tilbagevendende problem, som alle bekymrer sig om. Man hører af og til medierne snakke om både store og mindre biltyverier både i landet og ud over landsgrænsen. Ingen af os har lyst til at vende tilbage til en tom carport, garage eller en da lufthavnens parkeringsplads når man vender hjem fra ferie/arbejde osv. Men hvordan kan man så gøre det uden, at man skal investere i et dyrt Gps sporings system eller andet. Heldigt har vi fundet os en løsning til enhver dyt, ny eller gammel.

Opsætning
Opsætning

Selvom stederne vi pakkere vores dyt ser sikrere ud, så kan man vel aldrig være sikker på om der skulle være en potential tyv er i nærheden. Vores løsning er simpel, integrere en tænd og sluk kontakt! Det er en nem og billig måde at afskrække det potentiale biltyv. Tanken bag at integrere en tænd og sluk kontakt er at forstyrre strømmen mellem batteriet eller tændingslåsen eller vores anbefalet brændstofpumpe. Dette vil gøre at biltyven vil blive frustreret af at prøve på at starte bilen eller lede efter vores integreret tænd og sluk kontakten.

Før du går i gang med at klippe løs i diverse ledninger, så skal du sørge for at have en komplet ledning diagram i hånden, bare så du er helt klar over, hvad for nogle ledninger der skal klippes i. Den nemmeste metode er at tilslutte en enkelt tænd og sluk kontakt til det positive kredsløb af brændstofpumpen. Disse små tænd og sluk kontakter kan skjules og sikres næsten overalt i bilen, under sædet, i bagagerummet, under instrumentbrættet i handskerummet. Det er vel kun din fantasi der sætter grænser.

Hvis du ikke gider investere i en tænd og sluk kontakt og bare vil gøre det gratis. Så har vi en smule upraktisk måde at gøre det på. Træk brændstofpumpen relæ fra sikring boksen (normalt under kølerhjelmen), som du snupper og lægger den i lommen på vej væk fra bilen. Bøvlet men sikkert!

Kom så i gang og gør din dyt mere sikret! Se videoen ned under for mere information!P.s Del den gerne med jeres venner på facebook!