Sådan skriver du en god bilannonce!

Dba eller Den Blå avis, Guloggratis, bilbasen, bilzonen er nok nogle af Danmarks mest populær salgs hjemmesider mellem private. Så hvis du står og skal til at sælge din gamle bil, så hvorfor ikke gøre det med et optimalt resultat. I dette indlæg vil vi give dig tips, som forhåbentligt vil hjælpe dig med at skrive den gode bilannonce.

Tag billeder og indsaml oplysninger om din bil

Før du starter med at skrive løs på din bilannonce, så er det godt at få samlet alt information om din bil. Alt fra mærke, model, årgang til de diverse mindre detaljer, som aircondition, el-spejle, alarm osv., også en af de vigtigste segmenter, billeder.

Billeder i en bilannonce spiller en kæmpe stor rolle, jo bedre billeder du får taget, desto flere køber vil falde over dem og henvende sig til din bilannonce, så det er en kæmpe fejltagelse at lave en annonce uden billeder. Annoncer med billeder får typisk dobbelt så meget respons i forhold til annoncer uden billeder. Husk ikke bare at begrænse dig selv med de udvendig skud. Billeder af interiøret er et must! Du skal bare være sikker på at tage kvalitet billeder, så husk at gøre bilen ren både indvendig og udvendig. Vi anbefaler at du tager dine billeder på en overskyet dag, så du undgår genskin på billederne. Husk at bruge et godt kamera, så billederne bliver i tiptop kvalitet. Sørg for at der ikke er tegn på slørelighed eller mangel på detaljer. Billederne skal være reelle, så undgå “Photoshop” brug. Det nytter ikke noget hvis bilen ligner en million på billedet og en stor klump rust i virkeligheden.

Tips til skrivning af din bilannonce

Forklar, hvorfor du vil sælge din bil

Dette er et af ​​de mest almindelige køber spørgsmål, så sørg for at besvare den allerede i din bilannonce. “Hvorfor du sælger din bil” er en god måde at starte din annonce beskrivelse på. Det er en af ​​de første ting køberen vil spørge dig om, så husk at være forberedt.

Definer for de former af betaling du acceptere

Lad folk vide på forhånd, hvilket slags betaling, du ikke vil acceptere (fx ” vil ikke acceptere kontant handel eller lignede “). Tag ikke imod personlige checks, og husk  at sørg for at kontrollere, checks eller postanvisninger med den finansielle institution, hvor de er udstedt. Husk at skrive det i din bilannonce, så du kan undgå unødvendig tidspild.

Fortæl om vedligeholdelsen af bilen

En vedligeholdt bil er en eftertragtet bil. Gi’ dine potentielle købere ekstra ro i sindet ved at lade dem vide, at du har plejet din bil omhyggeligt. Det er endnu bedre , hvis du har vedligeholdelses regninger, så du endda kan dokumentere for at du har virkelig passet på bil.

Fortæl om fejl eller mangel

Hvorfor vente med at se, om den potentielle køber finder en fejl eller mangel på køretøjet. Være ærlig at fortæl, hvis der er fejl eller mangler. Ærlighed kan hjælpe med at undgå pinlige og unødvendige situationer. Spild ikke din eller købers tid ved at være undvigende.

Læs videre på næste side.