Audi Sport Quattro 700 hk koncept

“Audi” er ikke færdig med at overraske. I år til det internationale Frankfurt Auto Show, vil bilproducenten præsentere det nye “Audi Sport quattro” koncept. Denne model er designet til at fejre den legendariske Quattro 30 års jubilæum.

Til dette års udstilling har “Audi” produceret en gul coupe koncept, som overrasker ikke kun med sit udseende, men også med dens tekniske egenskaber. Den er 4,6 m lang og har et elektrisk hybrid-system, hvis samlede effekt vil være helt op til 700 hk, samt maksimalt drejningsmoment på – 800Nm.

I hjertet på den sidder der en 4.0 liter v8 giganten, som kan levere op til 560 hk og drejningsmoment på 700 Nm. Samt et elektrisk genopladelig hybrid system, som vil afgive en effekt på 100 kW og 400 Nm. Dette elektrisk system kan køre en afstand på 50 km kun ved brug af den elektrisk tilstand.

audi sport quattro
Audi Sport Quattro interiør © Producentens billede.

Super quattro formoder at komme ud med en 8 graders “tiptronic” gearkasse, som vil føre kræften til hjulene via quattro powertrain teknologi. Desuden har Audi udtalt sig om at bilen ikke blot vil være hurtig, men også særdeles økonomisk og miljøvenlig. Fra 0 til 100 km / t på maks. 3,7 sek., Den maksimale hastighed vil nå 305 km / t…) – Det gennemsnitlige brændstofforbrug vil kun være på 40 km/l, samt CO2-emissionen er på 59 g / km.

Letvægt konstruktion

Audi udtaler sig om at konceptet har en letvægt konstruktion, som er kombineret af ultra højstyrkestål, aluminium samt forstærket motorhjelm og bagklap med kulfiber polymer. Med el-batteriet inkluderet formodes det at bilen vil veje 1850 kg.

Der har været masser rygter om, at Audi var i gang med at forberede produktionen af den legendariske Quattro efterfølger, nu har den nye Sport quattro koncept kun styrket disse forventninger. Bilproducenten “Audi” har dog ikke officielt udtalt sig om produktionen af denne nye superbil.

Se også “Audi Sport Quattro Koncept: Video”.

Kilden: Carcoops

[divider]

[highlight]Se den legendariske gamle udgave af “Quattro” i aktion.[/highlight]