Volkswagen Golf R 2014 Nyhed

Den nye “Volkswagen Golf R 2014” er noget helt særligt. Bilen udkommer med en helt ny unik “TSI” motor, som yder 221KW (300Hk). Denne nyere generation motor yder 30(Hk) mere og er 18 % mere økonomisk end den ældre version.

Ny konstruktion

“Volkswagen Golf R” udkommer med en avanceret 6-trins manuel gearkasse. Producenten anbefaler dog at tilkøbe 6-trins “DSG” automatgearkassen. Den er udstyret med “4Motion” firehjulstræksystem og femte generation “Haldex” kobling. Modellen har en helt ny sportsundervogn (20mm lavere end den tidligere udgave), der sikrer maksimal dynamik under køreturen. I den kommende “Volkswagen Golf R” har producenten gjort det muligt at afbryde “ECS Sport Funktion”. Det gør den til den ultimative drengerøvsdrøm. Ikke nok med det, så er det også muligt at bestille “Volkswagen Golf R” med “DCC” undervognsystem, som nu vil udkomme med “Racing” funktion.

volkswagen golf r 2014
Volkswagen Golf R interiør, © Producentens Billede

Hurtig og mere økonomisk

Volkswagen Golf R har fået markant hurtigere accelerationsevne end den tidligere model. Med manuel gearkasse går den fra 0 – 100 km/t på knap 5,1 sekunder, hvorimod den tidlige udgave gjorde det samme på 5,7 sekunder. Den automatiske “DSG” gearkasse gør det muligt at komme fra 0 – 100 km/t på 4,9 sekunder. Bilens maksimale hastighed er 250 km/t. Volkswagens ingeniører har formået at reducere det gennemsnitlige brændstofforbrug, så nu kan man opnå et brændstofforbrug på 11,5 – 13,3 km/l. Endnu større besparelser kan opnås ved brug af den automatiske “DSG” gearkasse. I dette tilfælde kan man køre helt op til 14,5 km/l, og CO2-emissionen er helt nede ved 159 g / km.

Sporty look

Den nye Golf R udkommer med et ekstravagant design af interiør såvel som eksteriør. For at opnå det sporty look er ingen elementer væk. Eksklusivt til denne model blev der produceret nye kofangere, dørtrin og 18-tommer aluminiumsfælge. Forfra er bilen dekoreret med bi-xenon forlygter med dobbelt U-formet stribe af DRL LED lys. Bagenden er dekoreret med mørkerøde LED baglygter samt 4 store krom-udstødningsdyser. Interiøret ser endnu mere interessent ud. Der finder man en varieret kombination af tekstiler og læder. Sportssæderne fremhæver bilens sporty look, og et multifunktionelt læderbetrukket rat gør det hele endnu mere fedt. Automatisk klimaanlæg og indbygget touch screen computer kommer vi heller ikke udenom.

[divider]

<iframe width=”680″ height=”383″ src=”//www.youtube.com/embed/T8TV3icsETo” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>